Kamatmentes hitel az ajándék ebéd mellé ami átverős!

Amikor egy árut bemutatnak, azaz árubemutatóról van szó, általában ezt termékértesítők viszik véghez, akik bizonyos pénzügyi közvetítők által nyújtott azonnal igénybe vehető fogyasztási hitelt kínálnak fel azonnal a helyszínen. Ezt a hitelt viszont semmilyen esetben sem szabad felvenni főként gondolkodás nélkül, hiszen rendkívül veszélyes és nagyon sok kockázattal rendelkezik.


Az ajándékok és az ingyenes ebéd miatt vonzóvá avanzsált termékbemutató végeztével az emberek nagymértékű érzelmi megfontoltsággal döntenek a vásárlással kapcsolatban. Viszont nem sokaknak van pénze megvenni egyből a terméket, ekkor lépnek a képbe a pénzügyi közvetítők.

Ilyenkor két probléma merülhet fel. A vásárló nem tudja fizetni a törlesztő részletet és nem tud választani a különböző csomagok között. Ezért kell vigyáznunk egy ilyen helyzetben, hogy nehogy belefussunk egy olyan kölcsönbe, amit el tudtunk volna kerülni, vagy főleg olyanba ne, amit egy hosszú éveken át tartó részlet képében fizethetünk vissza hatalmas kamattal. Ezek a termékbemutatók tehát eléggé becsapósak lehetnek, ezért van szükségünk szinte minden figyelmünkre, hogy elég körültekintőek legyünk az adott pillanatban és ne az érzelmeink befolyásoljanak minket. Nyugodtan el lehet fogadni a meghívást és az ebédet, megnézni a kínált terméket és aztán szépen hazamenni, megfontoltan átgondolni, hogy szükségünk van-e erre, s ha igen, meg tudjuk-e fizetni. De a kamatmentes hitel és az ajándék sem lehet elég csábító ahhoz, hogy minden körültekintés nélkül hagyjuk magunkat csőbe húzni.