Tíz százaléknál is magasabb hozam sem lehetetlen

Egyre népszerűbbek a lakástakarék módozatok, és az emberek felismerik, hogy milyen nagy jelentősége, haszna van egy hosszabb távra indított takarékoskodásnak. manapság egy jó lakástakarék módozat, ha állami támogatással párosul. akár 13-14 százaléknyi hozammal is kecsegtet.

Kamatmentes hitel az ajándék ebéd mellé ami átverős!

Amikor egy árut bemutatnak, azaz árubemutatóról van szó, általában ezt termékértesítők viszik véghez, akik bizonyos pénzügyi közvetítők által nyújtott azonnal igénybe vehető fogyasztási hitelt kínálnak fel azonnal a helyszínen. Ezt a hitelt viszont semmilyen esetben sem szabad felvenni főként gondolkodás nélkül, hiszen rendkívül veszélyes és nagyon sok kockázattal rendelkezik.

Cégek, vállalkozások sok hitellehetőség közül választhatnak

A Magyarországi kamatkörnyezet változása az elmúlt évben több mindenre volt hatással. Elsősorban a vállalati hitelpiachoz volt a legtöbb köze. A jegybanki növekedési hitelprogram első felvonásának érezhetően nagy ráhatása volt és a visszafogott vállalati hitelkeresletet elmozdította a holtpontról. Viszont azt le kell szögezni, hogy ez csak egy egyszeri ráhatás, nem tartós dolog.